Skip to main content

Fleksibel fotolocation 35 minutter fra Oslo

Foto eller film av mat, mote, interiør, møbler, teknisk utstyr, mennesker og dyr – Høyloftet på Krosser er et fleksibelt og oppvarmet rom på ca 225 m2 med mange muligheter og uttrykk. Rommet har tolv høye vinduer som vender mot øst, syd og vest. Den nordvendte veggen er uten vinduer og takhøyden i rommet er 2,60 m. En stor kjøkkenøy tilrettelagt for matlaging er til kundens disposisjon. Vi tilrettelegger også hele gården som location. Her er det ulike bygninger, skog og åker. Hovedhuset kan leies om det kan passe til deres prosjekt og vi har også en liten leilighet med tøffe industrielle vinduer.

Fotoopptak for Northern

Fotoopptak for Høie of Scandinavia

Rauma

Fotoopptak for Kid INTERIØR

Fotoopptak for Ski Storsenter

Fotoopptak for Høie of Scandinavia

Krosser er omgitt av skog og åker, typiske gårdsbygninger, et hovedhus og grånede uthus i skogkanten. Vi tilbyr kunder å bruke hele Krosser gård, både hus og uteområder, som en location – det gir mange muligheter.

For booking: post@krosser.no eller ring 414 25 767

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

På Høyloftet er det flyttbare vegger eller det kan bygges et ”rom i rommet”. Variasjonene er mange, og vi er med på å tilrettelegger slik at arbeidsdagen på Krosser blir enkel og effektiv. Etter avtale maler vi vegger, utfører enkle snekkeroppdrag, er behjelpelige med varelevering og tilrettelegger for lunsj om ønskelig. Er det behov for lokal overnatting finnes det et koselig gjestehus i Ås, Ås Gjestehus, samt hotell i Ski og Drøbak.

Krosser ligger i Ås kommune, ca 35 minutter syd for Oslo. Ta kontakt for priser og tilgjengelighet på post@krosser.no. Velkommen til en befaring om det er ønskelig!

Lei Høyloftet til dagsmøte, kurs eller konferanse

På jakt etter møtelokale? Høyloftet på Krosser er også et unikt og annerledes konferanselokale. Vi tar i mot grupper opp til 25 personer, tilrettelegger dagen etter deres ønsker og serverer hjemmelaget lunsj med vekt på norske råvarer og ferske bakevarer.

DETTE SIER KUNDENE: