Skip to main content

Moderne møtelokale i låve med sjel og historie

Legg neste møte til Høyloftet på Krosser! Vårt møtelokale er tilpasset grupper opp til 25 personer og ligger i nær avstand til Ski, Frogn, Ås, Oppegård og Vestby i Follo, samt byene Moss, Askim og Fredrikstad i Østfold. Møtelokalet er tilrettelagt med audiovisuelt utstyr og annet materiell for å kunne gjennomføre møter, kurs, konferanser og seminarer. En god atmosfære i et stilrent og litt annerledes, unikt lokale, gir arbeidsdagen et løft. Her kan dere i landlige omgivelser planlegge, informere, skape, utvikle, diskutere og avtale.

Møtebord på Krosser Høyloftet for kurs og konferanser

Høyloftet tilrettelagt for møter

Arbeidsgruppe på Krosser Høyloftet konferansegård

Arbeidsgruppe ved Høyloftet

Møterom og møtelokaler hos Krosser Høyloftet, kurs- og konferansegård

Høyloftet tilrettelagt for møter

Kjøkkenøy på Krosser Høyloftet konferansegård

Høyloftets store kjøkkenøy

Dekket bord hos Krosser Høyloftet konferansegård

Dekket til lunsj

Spisested på Krosser Høyloftet kurs- og konferansegård

Dekket til lunsj

For booking: post@krosser.no eller ring 414 25 767

Høyloftet er et møtelokale som byr på kreative løsninger og alternativ organisering av møter, kurs og seminarer. Etter avtale kan vil tilrettelegge for et større antall deltakere. Med de naturlige omgivelsene, servering av hjemmelaget lunsj og lokalets egenart, rettes fokuset her mot arbeidsoppgavene og dine kollegaer. Legg derfor neste ledersamling, workshop eller strategimøte til Høyloftet på Krosser.

Dagsleie for møtelokale er fra kr. 3000,- og lunsj fra kr. 265,- per person. Priser eks mva. Krosser tilbyr hjemmelaget lunsj med ferskt bakverk, godt pålegg, salat og pai. I tillegg noe søtt til ettermiddagskaffen. Det serveres selvfølgelig kaffe/te/drikke og frukt/nøtter til gjestene gjennom hele dagen på den store kjøkkenøya på Høyloftet som også er et sosialt samlingspunkt i pausene med hyggelig prat rundt øya!

Møtelokalet byr også på omgivelser hvor det er mulighet for «walk and talk». Samtaler og gruppearbeid gjøres gjennom en liten gåtur! Utenfor låven har vi et koselig lysthus med en uteplass perfekt for en kaffepause og prat.

Velkommen til vårt møtelokale – Høyloftet på Krosser!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Høyloftet er på Krosser gård, som ligger ca 5 kilometer fra Ås sentrum. Til oss er det 35 minutter med bil fra Oslo og 25 minutter fra Moss. Krosser ligger nært til E18 og er derfor lett tilgjengelig for reisende som kommer øst fra Askim og indre Østfold. Ønsker dere å ha flere dagsmøter her og har behov for lokal overnatting, finnes det et koselig gjestehus i Ås, Ås Gjestehus, samt hotell i Ski, Vestby og Frogn.

Etter avtale tilrettelegger vi også for kveldsarrangementer som sommeravslutning og julebord, og vi leier ut Høyloftet i helger til rolige, familiære selskaper som konfirmasjon, dåp og bursdagslunsj.

Leie Høyloftet til fotoopptak

Ta kontakt for priser på post@krosser.no eller tel. 414 25 767

DETTE SIER KUNDENE: